Тепер ми тут

Головна » 2011 » Лютий » 8 » Стан спортивно-масової роботи в Золочівському коледжі
15:35
Стан спортивно-масової роботи в Золочівському коледжі
    Одним із основних завдань держави у галузі освіти є турбота про здоров’я нації,виховання фізично загартованого під росткового покоління. Цим зумовлена необхідність посилення виховної роботи навчальних закладах України та обґрунтування ефективних методик виховання студентів, здатних наполегливо навчатися у коледжі та займатися фізичною культурою. 
У Золочівському коледжі ЛНАУ значна увага приділяється розвитку фізичної культури та спорту. Основною формою занять фізичною культурою в коледжі є урочна , проте викладачі фізичного виховання багато уваги приділяють і позаурочним формам приділяють занять.
В нашому закладі працюють сім спортивних секцій з таких видів спорту: волейболу, баскетболу, легкої атлетики, міні –футболу, гирьового спорту, настільного тенісу та кульової стрільби.
Вже стало традицією розпочинати новий навчальний рік з конкурсу »козацькі забави», які присвячуємо Дню заснування коледжу. В програмі забав такі конкурси: підняття колоди, бій мішками, козацька естафета, перетягування линви і конкурс козацької страви.
В коледжі постійно проводяться змагання з легкоатлетичного кросу, особиста та командна першість, міні-футболу серед академічних груп та відділів ,особиста та командна першість з гирьового спорту, волейболу, настільного тенісу (особиста та командна першість)
Спортсмени нашого коледжу за останні 10 років – 8 раз виступали у фінальних змаганнях першості України з чотирьох видів спорту, волейбол (Володимир –Волинський), настільного тенісу (Умань), міні-футболу (Снятин) та легкоатлетичного кросу – 5 разів.
Найбільшого успіху спортсмени нашого коледжу на зональній першості з міні-футболу у 2003 році в м. Снятин, де зайняли друге місце, а кращим гравцем турніру було названо нашого спортсмена Торготу Андрія.
На базі нашого коледжу відбулися обласні змагання з легкоатлетичного кросу у 2005- 2006, 2007 роках, де наші спортсмени ставали переможцями як в особистому так і в командному заліку. Кращим легкоатлетом з цих турнірів ставав наш студент – Шалапа Назар.
У 2008-2010 роках обласні змагання з легкоатлетичного кросу приймав м. Львів. Наші спортсмени в 2008 році здобули особисту та командну першість, чемпіоном став Мурий Тарас, друге місце Колюбінський Роман. А в 2010 році чемпіоном в особистій першості став Колюбінський Роман, а команда юнаків нашого коледжу – зайняла перше місце , команда дівчат - друге місце.
В 2010 році на базі нашого коледжу відбувались обласні змагання серед ВНЗ 1-2 рівнів акредитації АПК , де наші спортсмени зайняли друге загальнокомандне місце.
В цьому році коледж готується вдруге прийняти обласні змагання з настільного тенісу (09.02.2011р.) серед коледжів Львівського Національного Аграрного Університету.
Спортсмени нашого коледжу постiйнi учасники районних змагань з міні-футболу, призери району на призи газети «Народне Слово», призери першості району серед допризовної молоді.
Збірна коледжу серед дівчат з волейболу 2010р. зайняла 3 місце в обласних змаганнях серед ВНЗ 1-2 рівнів акредитації АПК ФСТ «Колос».
В 2010р. спортсмени коледжу взяли участь у районних змаганнях серед допризовної молоді, де зайняли 2 загальнокомандне місце, а наш спортсмен Поберезький Юрій став другим призером у стрільбі з пневматичної гвинтівки.
Команда коледжу постійний призер першості області з гирьового спорту на призи ФСТ «Колос». Чемпіонами області в різні роки ставали слідуючі спортсмени (в особистому заліку): Подтероб О.,Новидчук В., Гаврилюк В.,Романчук Р.,Прусак Ю.
В 2006 році в м.Стрий відбулися обласні змагання з легкої атлетики,де наші спортсмени вперше стали чемпіонами області в командному заліку,а в особистому чемпіонами стали: Венда Б. з бігу на 100 м та в стрибках у довжину; Шалапа Н. з бігу на 400 м; Костевко С.з бігу на 100 м; Парипа О. з бігу на 800 м.

Переглядів: 1177 | Додав: barillo
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Золочівський коледж ЛНАУ © 2024