Тепер ми тут

Головна » 2011 » Лютий » 4 » Від « візитної карточки» району до «Лідера галузі» АПК України.
11:19
Від « візитної карточки» району до «Лідера галузі» АПК України.


Немає почеснішої місії на землі, ніж засівати знаннями молоді душі, вкладати себе, весь свій життєвий досвід у навчання та виховання молодих людей, запалювати в юних серцях яскравий вогонь любові і пошанування до своїх батьків, рідних, до рідної землі, прагнення своєю працею зробити посильний внесок у розбудову рідної держави.
Таку місію вже протягом 52 – х років виконує Золочівський коледж Львівського НАУ. В його непростій історії були свої злети і падіння. Та на протязі останніх років свого існування завдяки кропіткій роботі адміністрації та всього колективу в коледжі відбулося ряд позитивних змін, котрі виводять його на якісно новий рівень і в майбутньому будуть визначати стратегічний шлях його зростання і розвитку.
В коледжі постійно проводяться заходи районного, обласного та державного рівнів, спрямовані на покращення навчально – виховної, методичної роботи. Протягом останніх років проведено навчально – методичні комісії НМЦ Міністерства аграрної політики України із спеціальностей «Експлуатація та ремонт машин і обладнання АПВ» та « Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Проводились конкурси «Викладач року» та «Студент року», в регіональних турах яких переможцями були наші викладачі та студенти. На базі коледжу проводилось ряд обласних методичних об’єднань, де взяли участь представники вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації Львівської області.
Викладачами коледжу було розроблено і видано ряд типових програм із дисциплін, які вони викладають, навчальних посібників, на один із яких отримано гриф Міністерства аграрної політики України, робочих зошитів, методичних матеріалів, прорецензовано значну кількість методичних матеріалів.
Наші викладачі постійно підвищують свій професійний та науковий рівень, зокрема, навчаються в магістратурі з метою здобування в майбутньому вченого ступеню. Багато викладачів заслужено були відзначені державними нагородами за багаторічну добросовісну працю та високий рівень педагогічної майстерності:«Знак пошани», « Відмінник аграрної освіти», грамотами та подяками Міністерства аграрної освіти, грамотами та подяками обласної та районної державної адміністрацій.
В коледжі впроваджено ряд новацій, проведено багато навчальних та виховних заходів, спрямованих на удосконалення навчально – виховного процесу. Навчання відбувається за кредитно – модульною системою згідно вимог Болонської угоди, приділяється належна увага інформатизації навчального процесу. Створено локальну мережу із виходом до мережі Інтернет.
Досить добре налагоджено виховну роботу з молоддю. Одним із визначних виховних заходів було створення полку ім..Б. Хмельницького Українського реєстрового козацтва. Думається, що ця подія буде визначальною для працівників у піднятті національного духу, сприятиме зміцненню любові до Бога, ближнього, до України.
Колективи художньої самодіяльності коледжу є постійними учасниками та дипломантами Всеукраїнського фестивалю художньої творчості серед аграрних ВНЗ І – ІІ рівнів акредитації «Софіївські зорі», різноманітних мистецьких заходів обласного та районного рівнів. Славу коледжу приносять і його спортсмени, які є постійними призерами районних, обласних та Всеукраїнських змагань з різних видів спорту.
Значну роботу було проведено для зміцнення нашої навчально – матеріальної бази, покращення умов навчання та проживання студентів. Ось уже другий рік поспіль коледж заслужено займає перше рейтингове місце серед навчальних закладів Львівського НАУ. Наша наполеглива праця не пройшла непоміченою на рівні держави. Особисто Міністр аграрної політики України М. Присяжнюк нагородив нас іменним годинником за розвиток художньої самодіяльності, виховання національної самосвідомості та підтримку талановитої, обдарованої студентської молоді.
Завдяки цілеспрямованій наполегливій праці адміністрації та колективу коледжу, досягненням в навчально – виховній, методичній роботі Золочівський коледж Львівського НАУ визнано « Лідером галузі» агропромислового комплексу України. Нагородження відбулося 26 листопада 2010 року у Будинку прийомів уряду України в місті Києві.
Користуючись нагодою хочу подякувати всім працівникам, хто творить історію нашого коледжу своєю самовідданою, сумлінною працею, робить наше життя ще кращим, забезпечує гідне виконання найпочеснішої місії.
Щиро вітаю викладачів, працівників і студентів із Новим Роком та Різдвом Христовим.
Зичу вам здоров’я, щастя, любові. Нехай кожен день прийдешнього Нового Року буде сповненим оптимізму, натхнення і невтомності в роботі.
Нехай величне свято Різдва Христового принесе Вам духовне оновлення і піднесення, а із світлом Різдвяної зірки у Вашу домівку увійде святковий настрій, достаток, мир і злагода.
Бажаю світлої Різдвяної радості та миру у серцях, щастя та благополуччя, подальших успіхів у праці та навчанні.



Директор коледжу М. В. Павлюк
Переглядів: 578 | Додав: barillo
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Золочівський коледж ЛНАУ © 2024